Velkommen til den magiske Julebyen i Lyngdal

Alle vet at Lyngdal er familiebyen og handelsbyen.  Lyngdal har alle kjedebutikkene i Handelsparken, Altisenteret, industriområdet på Kvavik og alle de hyggelige nisjebutikkene i sentrum. LyngdalBy er næringslivets egen medlemsorganisasjon og vi skal lage Sørlandets beste juleby. I sentrum bygger vi et stort julemarked med salg av alt det hjertet kan begjære i førjulstiden. Mat, drikke, håndtverk, juledekorasjoner og mye, mye mer.

Vi har bestilt mengder av lys og pynt, hundrevis av grantrær og egen snøkanon, så vi kan garantere den magiske julestemningen. Og julemusikk er en selvfølge.  I rådhusparken tilbyr vi rumpeakebrett sånn at barna kan kose seg i bakkene vi skal lage og på den den flotte isbanen kan du prøve ut skøyteferdighetene.

Vi setter opp 2 store bytelt; det ene blir som en varmestue. Her skal vi ha salg av mat og drikke. I tillegg arrangerer vi spesialkvelder med lutefisk, pinnekjøtt og ribbe, kåseri, underholdning, quiz, juleølsmaking og konserter. God Middag AS vil ta seg av matserveringen og Fat Tire Garage har ansvar for skjenking.

Vi skal også ha et telt hvor det blir aktiviteter for barn; ansiktsmaling, juleverksted osv. Vi skal tilby hest og sledeturer, ponniridning og selvfølgelig flytter den ordentlige nissen inn i nisselavvoen. Han er klar for besøk av forventningsfulle barn som vil ha en skikkelig nisseprat alle dagene hvor markedet er åpent.

Vi skal gjøre alt for å gi dere den gammeldagse julefølelsen og skape noe magisk. Vårt håp er at vår gave til dere besøkende, er en mengde vidunderlige minner. På denne nettsiden vil vi etter hvert legge ut informasjon om alt som skal skje i november og desember.

Julebyen og julemarkedet har åpent til og med lørdag 17.desember.

Kontakt oss

Vi skal blant annet fylle hele Sentrum med koselige juleboder - ta kontakt dersom du har noe du ønsker å selge eller vise frem.

Kontakt Janne på epost

Julemarkedet har følgende åpningstider frem mot jul:

Torsdag 1.desember 16-19
Fredag 2.desember 16-19
Lørdag 3.desember 10-16
Torsdag 8.desember 16-19
Fredag 9.desember 16-19
Lørdag 10.desember 10-16
Torsdag 15.desember 16-19
Fredag 16.desember 16-19
Lørdag 17.desember 10-16


Forsidefoto: Adobe Stock Photo