Gavekort

Lyngdal By vedtok å endre gavekortløsning fra det tradisjonelle Lyngdalskortet til en digital og mer effektiv og moderne løsning den 1.november i år.

Fakturabestilling av gavekort for bedrifter - klikk her

Det viser seg i etterkant at dette var forhastet beslutning, da tilbakemeldingene fra våre medlemmers kunder er at de ønsket et «fysisk» gavekort og ikke en digital løsning. I Lyngdal er vi heldige og har en rekke store kjedebutikker som medlemmer. Den nye gavekortløsningen var vanskelig for flere butikkjeder å benytte, slik at Lyngdal By har besluttet å gå tilbake til det tradisjonelle Lyngdalsgavekortet som kan brukes hos alle våre medlemsbedrifter.

Det er noe bestillingstid på Lyngdalsgavekortet og gavekortene vil derfor være klare for utlevering 4.desember

Ønsker du å kjøpe gavekort før 4.desember så ta kontakt med Janne på tlf. 95225355 i Lyngdal By.

Gavekort kjøpes her:
- Mix sentrum
- Verdifull Bok og Hobby
- Lyngdal By i sitt kontor i Sandalsgården.

Har du kjøpt digitalt gavekort?
Dersom du har kjøpt de digitale gavekortene, vil du kunne levere disse tilbake til Lyngdal By på kontoret i Sandalsgården og få tilbake Lyngdalsgavekort fra 4. desember.

Kjøpe gavekort som bedrift:
Dersom du er bedrift og ønsker å gi våre gavekort til ansatte, bestiller du dette enkelt her og vi vil lage disse klar for henting umiddelbart fra og med 4. desember.

Tusen takk til alle dere som støtter opp om lokal handel ved å bruke vår gavekortordning. Lyngdalsgavekortet er en super gave som alle blir glade for og som kan brukes hos alle medlemmer av Lyngdal By. Gavekortet er viktig for næringslivet i Lyngdal og holder liv i våre lokale butikker og sikrer arbeidsplasser og en levende by hele året.

Vi beklager igjen de ulempene endringene medfører. Ta kontakt med daglig leder på tlf 95225355 eller send en mail til janne@lyngdalby.com om du har spørsmål eller noe er uklart, så skal vi hjelpe deg.


Med vennlig hilsen
Janne Fardal Kristoffersen
Daglig leder LyngdalBy