Kjære medlemmer!

Da har jeg stått i jobben i 1 måned og jeg stortrives😊 Tusen takk til dere alle for at dere tar så varmt imot meg. Jeg føler meg veldig velkommen og jeg ser at dere har store forventninger til økt aktivitet. Jeg skal legge inn det ekstra giret for å leve opp til de forventningene.

Mange spør om hvor jeg har kontor. Det har jeg ikke pr dags dato. Vi er opptatt av å finne best mulig beliggenhet og lavest mulig pris. Jeg skal være ute i felten og har verken behov for eller lyst på et fancy og dyrt kontor. De midlene vi har til rådighet skal gå til aktiviteter og markedsføring, til beste for dere medlemmer. Men vi har sjekket ut ulike alternativ og kommer snart til å lande, slik at dere også får en besøksadresse.

Jeg skulle gjerne hatt flere timer i døgnet. Det er så mye jeg har lyst til å gå i gang med. Det er så mange jeg gjerne vil besøke. Det er så mange ideer jeg har lyst til å sette ut i live. Jeg har startet på runden med å besøke alle dere medlemmer, men det tar nødvendigvis litt tid før jeg rekker over alle. Det er også viktig å besøke de som ikke er medlemmer, slik at vi kan få flere med på laget. Vi håper at flest mulig skal se fordelene med å være en del av Lyngdalby. Økt aktivitet krever også midler. Jeg prioriterer derfor å jobbe for å få sponsor, slik at vi kan få økonomiske muskler til å utrette mer.

Min hovedoppgave er å sørge for at Lyngdal er en pulserende by for alle hele året!

Vi planlegger nå en storstilt happening i juli, med 3 dagers byfest og matfestival. Programmet er ikke spikret enda – men vi er på god vei. Vi er familiebyen, så vi skal sørge for aktiviteter og moro for alle aldersgrupper. I går fikk jeg tilbakemelding fra Street Food Norway om at de stiller med hele 15 foodtrucks fra 15.-17. juli. Jeg lover skikkelig god stemning og mat fra alle verdenshjørner.

LyngdalBy skal lage ordentlig påskestemning i Lyngdal, vårfest, motorhelg, Farmers marked, Vintage marked, Auksjoner, små og store konserter, ulike aktiviteter og gjøre vårt ytterste for at Lyngdal blir den foretrukne julebyen. Samt mye, mye mer. Jeg er i gang med å samle inn info fra de ulike aktørene og vil om kort tid legge ut et årshjul med alle kjente aktiviteter og sørge for at det oppdateres jevnlig.

Jeg er daglig leder for HELE Lyngdal og prøver å fordele tiden min slik at alle de ulike næringsområdene får sin bit. Det er naturlig at det er flest aktiviteter i sentrum. Det er nå en gang slik at det viktigste er å få kunder og turister til LYNGDAL. Klarer vi å få mange til å komme hit, vil det dryppe på alle og vi har alle alt å tjene på å samarbeide. Om folk stiller på et arrangement i sentrum, er veien kort til Kvavik, Rosfjord eller Handelsparken.

Tusen takk også til kommunen som jeg opplever som en svært konstruktiv støttespiller. Jeg er svært fornøyd med å jobbe i en organisasjon, i en kommune, som er opptatt av samarbeid, ja-mentalitet og positiv dialog.

Jeg søkte denne jobben fordi jeg hadde inderlig lyst på den. Jeg elsker de arbeidsoppgavene jeg har fått og ser frem til fortsettelsen. Rom ble ikke bygd på en dag …. Det blir heller ikke LyngdalBy. Men jeg har troen på at dette skal bli veldig, veldig bra.

Jeg ønsker å være en veldig tilgjengelig daglig leder: ta kontakt med meg på mobil 95 22 53 55 eller send meg en mail på janne@lyngdalby.com Jeg blir glad for alle innspill, ideer, tanker og invitasjoner. Så er jeg tilhenger av en ærlig og god dialog. Det er hyggelig med ros, men det er enda viktigere at dere kommer med nødvendig ris. Jeg er ikke av den hårsåre typen og setter faktisk pris på konstruktive tilbakemeldinger. På den måten har jeg mulighet til å gjøre nødvendige korrigeringer. Jeg håper å treffe mange av dere på årsmøtet. Vi planlegger også en veldig trivelig medlemsfest i vår. Det positive med å være med i et fellesskap er samarbeid, utveksle erfaringer og bruke hverandre på en positiv måte. Jeg er eneste ansatte i LyngdalBy, jeg kan ikke være alle steder samtidig, det er ikke alt jeg får med meg, men jeg ønsker at dere bruker meg aktivt. Er det noe jeg kan bidra med, så er jeg der.

Vi er best sammen! Tusen takk for at du er med på laget.

Entusiastiske hilsener fra Janne